Закарпаття планує витратити 3 млн грн на туристичні маршрути

Закарпаття планує витратити 3 млн грн на туристичні маршрути

Укрінформ
Задля підвищення привабливості Закарпатської області як туристичного регіону обласна рада планує виділити у цьому році три мільйони гривень на розвиток, зокрема, маркування нових туристичних шляхів, створення стоянок для подорожувальників.

Про це повідомила прес-служба Закарпатської облради.

«На розгляд депутатам Закарпатської облради вноситься проект рішення «Про внесення змін до Програми розвитку туризму і курортів на 2016-2020 роки, згідно з яким з обласного бюджету планують профінансувати галузь на 3 мільйони гривень в 2017 році», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Закарпаття похвалилося майже 3 тис. кілометрів для туристів

Як зазначається, кошти планують спрямувати на утримання існуючих, знакування і маркування нових туристичних шляхів та маршрутів, забезпечення інформаційного облаштування об’єктів історико-культурної спадщини у складі регіональної та національної мереж туристично-екскурсійних маршрутів.

Разом із тим, на виділені кошти фінансуватимуть проектування та облаштування стоянок для авто-, велотуристів, оглядових майданчиків, рекреаційних місць вздовж автомобільних доріг та поблизу туристично-привабливих об’єктів.

Читайте також: Мандрівників проведуть закарпатськими пралісами

У результаті очікується покращення якості туристичних послуг в регіоні, розширення мережі туристично-інформаційних центрів, збільшення туристичних потоків на територію області, інформують у прес-службі Закарпатської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-