У

У "Борисполі" з'являться три додаткові виходи на посадку

Укрінформ
Протягом шести місяців у міжнародному аеропорту "Бориспіль" побудують три додаткові виходи на посадку типу BUS GATE.

Про це розповів під час прес-туру заступник генерального директора міжнародного аеропорту "Бориспіль" з операційної діяльності Микола Корніяка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Однією зі складових пропускної спроможності аеропорту "Бориспіль" є виходи на посадку. Наш проект передбачає створення трьох додаткових виходів на посадку, так званих BUS GATE (вихід на посадку в автобус, що везе до літака - ред.). Наприкінці цього місяця заплановано початок будівельних робіт. Завершити реалізацію проекту ми плануємо протягом шести місяців. Вартість проекту становитиме 47,3 млн грн", - повідомив Корніяка.

Читайте також: Реконструйований термінал D “Борисполя” зможе приймати до 10 тисяч пасажирів на годину

Він також наголосив, що будівництво трьох виходів дасть можливість обслуговувати в терміналі D додаткові шість рейсів на годину.

"Ми знаходимося на третьому рівні галереї, де будуть організовані ліфт і сходи для спуску на перший рівень. На даний момент у терміналі D існує п'ять BUS GATE. Будівництво ще трьох - дасть можливість обслуговувати в терміналі D додаткові шість рейсів на годину", - сказав заступник гендиректора аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-