Робота Тбіліського аеропорту паралізована через комп'ютерний збій

Робота Тбіліського аеропорту паралізована через комп'ютерний збій

Укрінформ
Робота Тбіліського міжнародного аеропорту імені Шота Руставелі паралізована із-за проблем з електронною системою реєстрації пасажирів.

Про це повідомляють «Новости-Грузия».

«Збій в системі стався напередодні вночі. Через неполадки співробітникам аеропорту довелося вручну реєструвати пасажирів і переносити багаж. Крім того, були затримані рейси у Київ, Стамбул, Анталью, Варшаву, Шаржи і Дубай», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі аеропорту зазначили, що «до теперішнього часу до цих пір є проблеми з реєстраційною системою».

Повідомляється, що в період з 12 годин ночі до 9 ранку за місцевим часом із столичного аеропорту було призначено 22 рейси. Пасажири восьми з них зіткнулися з проблемами при реєстрації, через що рейси були здійснені з двогодинними запізненнями.

У прес-службі додали, що роблять все можливе, щоб в найкоротші терміни усунути проблему.

Читайте також: В японському аеропорту запустять безпілотні інвалідні візки

Як наголошується, проблеми в роботі реєстраційною системою стали причиною величезних черг в терміналі аеропорту. Серед пасажирів, які чекають вильоту, опинився лідер партії «Нова Грузія», екс-заступник міністра юстиції Грузії Георгій Вашадзе.

На своїй сторінці в Facebook він опублікував кадри з місця, звинувативши в тому, що відбувається, турецьку компанію TAV, яка оперує Тбіліським аеропортом.

На сьогодні в Тбіліському міжнародному аеропорту оперують більше ніж 30 авіакомпаній. На столичний аеропорт припадає порядку 78% від загального числа перевезених пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-