У таборі дітей за 5 днів навчать хоровому співу та грі на двох інструментах

У таборі дітей за 5 днів навчать хоровому співу та грі на двох інструментах

Укрінформ
Уперше на Житомирщині з 28 серпня по 2 вересня працюватиме п'ятиденний музичний табір. 200 дітей зможуть за такий короткий термін опанувати два музичні інструменти та хоровий спів, а потім візьмуть участь у гала-концерті у супроводі професійного симфонічного оркестру.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на організатора музичного табору Music Camp Internation у Житомирі Людмилу Зубко.

«За 5 днів ми не навчимо дітей музиці як науці. Але опанувати ази завдяки використанню спеціальних методик викладачами, вивчити пісню іноземною мовою чи композицію на музичному інструменті вони зможуть. Діти повірять у себе, у те, що коли працювати із бажанням, то можна досягти висот. Вони на практиці відчують, як це виступати на великій сцені. Сьогодні дітям дуже важливо мати портфоліо позитивних речей», – зазначила Зубко.

Читайте також: У Німеччині відкрився літній табір для українських дітей

За її словами, діти від 11 до 16 років в музичному таборі займатимуться хоровим співом на чотирьох мовах та опанують два музичні інструменти.

«Це не табір в звичайній уяві. Протягом 5 годин кожного дня діти будуть напружено працювати. В кожної дитини буде по 2 години інструментальних класів і по 3 години занять хоровим співом. І завдяки зусиллям та розробленій системи навчання диригентки зі США Констанції Фортунато у фіналі отримаємо задоволення від урочистого концерту у супроводі професійного симфонічного оркестру», – розповіла координатор проекту MSI в Україні Дарина Бєлянська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-