На Вінниччині стартує еко-фолк-рок-фестиваль

На Вінниччині стартує еко-фолк-рок-фестиваль

Укрінформ
У Вінницькій області, на кордоні сіл Сокілець і Печера, у п’ятницю стартує ювілейний десятий еко-фолк-рок-фестиваль «Млиноманія».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в оргкомітеті заходу.

«За своєю філософією «Млиноманія» - це еко-фолк-рок-фестиваль, основною ідеєю та принципом якого є розвиток мистецтва, живої музики, об’єднання України, збереження природи та екології, і головне – цілковита аполітичність. На гостей чекає багато музики, цікаве спілкування і чудова подільська природа»,- повідомили в оргкомітеті.

«Млиноманія»  триватиме упродовж трьох днів – з п’ятниці до неділі -  на кордоні мальовничих сіл Сокілець і Печера (відповідно Немирівського та Тульчинського районів) у долині Південного Бугу на території старовинного водяного млина. Цьогоріч фестиваль проводиться вже вдесяте.

Читайте також: Львівщина масштабно фестивалитиме цими вихідними

На учасників та гостей фесту чекає змістовна програма.  За задумом організаторів, тут працюватимуть головна і акустична сцени, пізнавальний еко-простір, велоподорожі, екскурсії, поетичні читання, ярмарок, ігри і спорт, майстер-класи, дитячий простір, йога, арт-терапія, смачна домашня кухня, джем-сейшн біля багаття та інші атракції.

У концертній програмі фестивалю передбачені виступи понад 20 популярних вітчизняних гуртів та сольних виконавців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-