У серпні на гостей Запорізької області чекає фестивальний бум

У серпні на гостей Запорізької області чекає фестивальний бум

Укрінформ
Курортні містечка і селища Запорізької області все більше уваги приділяють не лише побуту відпочивальників, а й  їхньому активному та змістовному дозвіллю.

Про це інформує прес-служба Запорізької ОДА.

"В області буде ще чимало цікавих подій, на які туристам варто завітати в серпні на шляху до морських курортів", - йдеться в повідомленні.

Так, у селі Салтичія Чернігівського району на 5 серпня заплановано фестиваль скіфської звитяги "Золотий акінак", у селі Новоолександрівка Запорізького району - фестиваль "Козацьке коло", у Гуляйполі – регіональний мистецький фестиваль "Грона творчості", а у смт Михайлівка – районне свято "Обжинки" та ще чимало цікавих подій.

Читайте також: У неділю Львівщина фестивалитиме на чотирьох локаціях

А у Бердянську на 17 серпня запланований "Скрябин Fest "проRok", на 26 серпня - фестиваль народної пісні "Пісня – душа народу".

У Кирилівці ж, яка вважається молодіжним центром Азовського моря, в останній місяць літа на відпочивальників, зокрема, чекає Міжнародний фестиваль-конкурс „Art-waves”.

Тож туристи, які ще планують відпочинок цього літа, мають можливість не лише оздоровитися, а й стати глядачами та учасниками цікавих заходів та відвідати туристичні об’єкти Запоріжжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-