У неділю Львівщина фестивалитиме на чотирьох локаціях

У неділю Львівщина фестивалитиме на чотирьох локаціях

Укрінформ
Цієї неділі на Львівщині відбудеться чотири фестивалі: «Кульчиці-Фест», «Народні умільці», «Куховарня Rado Fest», «Стар'ява-фест».

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержаміністрації.

«У неділю, 30 липня, мешканці та гості Львівщини візьмуть участь у чотирьох масштабних фестивалях. Фестивалі «Кульчиці-Фест», «Народні умільці», «Куховарня Rado Fest», «Стар'ява-фест» запропонують відвідувачам найрізноманітніші атракції та представлять таланти та уміння, якими славиться регіон», - ідеться у повідомленні.

Як поінформували в ОДА, II-й обласний фестиваль «Народні умільці» на Бродівщині презентує роботи талановитих майстрів та потішить гостей цікавими майстер-класами, виступами учасників художньої самодіяльності, кінними прогулянками, дитячими атракціонами.

Читайте також: Шанувальників дикої природи Закарпаття кличе на етно-екофестиваль

Гастрономічну насолоду подарує перший Західноукраїнський фестиваль «Куховарня Rado Fest», який відбудеться у Радехові. Українські смаколики, фольклор, сучасна музика дозволять не лише із користю провести час, але й поринути у давні українські традиції.

Патріотичний дух та національні традиції популяризують Міжнародний фестиваль української слави «Кульчиці-фест» (с. Кульчиці, Самбірський район) та «Стар'ява-фест» (с. Стар’ява, Старосамбірський район), в межах яких організатори за участю військово-історичного клубу «Мамай» реконструюють бій армії УПА з радянською армією та вшанують видатних земляків Франца-Юрія Кульчицького і гетьмана Петра Сагайдачного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-