У парку

У парку "Ніжинський" створили 29-кілометровий веломаршрут

Укрінформ
На території Регіонального ландшафтного парку "Ніжинський" Чернігівської області відкрито новий велосипедний маршрут протяжністю 29 км.

Про це повідомляється на місцевому сайті "Уездные новости".

"Наприкінці 2016 року на території парку було відкрито дві еколого-пізнавальні стежки - "Лісовий затишок" (біля с.Кукшин) та "Спадщина предків" (біля с. Мала Кошелівка). Нині єдиний парк такого типу на Ніжинщині набирає обертів та розвивається, відбулася ще одна важлива подія - відкриття веломаршруту", - йдеться в повідомленні.

За інформацією сторінки РЛП в мережі Facebook, веломаршрут бере початок у селі Мала Кошелівка (біля кафе "Лісова казка"), пролягає через ботанічний заказник місцевого значення "Заячі сосни" площею 477 га і має загальну протяжність 29 км. Із них 18,5 км проходить асфальтовою дорогою, 4,5 км - ґрунтовою та 6 км - лісовою стежкою.

Ознайомитися з територією РЛП "Ніжинський", картою заказника, деталями маршруту та основними зупинками можна на трьох інформаційних стендах, встановлених за напрямком руху.

Читайте також: Із Закарпаття до Словаччини відтепер можна мандрувати велодоріжками

На веломаршруті облаштовано дві альтанки для перепочинку велотуристів та 12 вказівників (з координатами та визначеними точками), які не дадуть заблукати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-