На Херсонщині туристам обіцяють неочікувані відкриття

На Херсонщині туристам обіцяють неочікувані відкриття

Укрінформ
У Херсонській області буде впроваджено два нові історико-культурні екскурсійні маршрути: до козацької "перлини" та історичним центром міста.

Як інформує сайт Херсонської облдержадміністрації, туристичну новацію розробили громадський діяч і депутат обласної ради Ігор Йосипенко і краєзнавець Сергій Дяченко. 

"Гості й мешканці області (завдяки новому туристичному маршруту – ред.) матимуть змогу більше пізнати історію Таврійського краю, ознайомитися з особливостями архітектури й природних ландшафтів пам’ятних місць Херсонщини", - йдеться в повідомленні.

Першу екскурсію за новим маршрутом буде проведено 28 червня до Дня Конституції України. Її вартість становитиме 70 грн, від’їзд екскурсійного транспорту – о 7.00 від будівлі обласної державної адміністрації. Надалі нова пропозиція для туристів діятиме впродовж усього літа.

Так, святкового дня всі охочі матимуть змогу відвідати екскурсію "Кам’янська Січ незвіданими стежками"територією заповідника "Кам’янська Січ". Це незвичний маршрут, який відкриє новий погляд на історичну пам’ятку з усіма її легендами, надзвичайними природними ландшафтами та неочікуваними відкриттями.

Окрім того, 28 червня о 15.00 та 18.00 стартуватиме піша екскурсія центром міста "Сторінки української державності в історичних пам’ятках Херсона" від площі Свободи (або від парку Шевченка).

Фото: gazeta.ks.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-