Чернігівець вирушив у 60-денну веломандрівку, щоб популяризувати внутрішній туризм

Чернігівець вирушив у 60-денну веломандрівку, щоб популяризувати внутрішній туризм

Укрінформ
Сьогодні 23-річний житель Чернігова, власник туристичного агентства Віталій Чернюк вирушив у 60-денну веломандрівку "Пізнай Україну!", організовану національним туристичним порталом Zruchno.Travel для популяризації подорожей країною.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Метою даного велотуру є не просто поїздка на велосипеді, а нагода показати кожному жителю України і, сподіваюся, міжнародному туристу, що в Україні є величезна кількість міст, сіл та інших населених пунктів, які обов’язково потрібно відвідати і побачити своїми очима всі архітектурні, природні та інші пам’ятки, про які більшість жителів нашої країни поки що і не чули", - сказав Чернюк напередодні старту проекту.

Він розповів, що за два місяці планує проїхати велосипедом близько 3 тис. км та відвідати понад 300 пам'яток у 10 областях України: Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій та Київській. Описувати побачене мандрівник буде у власному блозі, який викладатиме у соцмережах та на порталі Zruchno.Travel.

Стартував Чернюк від Катерининської церкви Чернігова. У дорогу його проводжали рідні, друзі та журналісти.

За інформацією з міської ради, веломандрівку "Пізнай Україну!" спрямовано на популяризацію внутрішнього туризму, пропаганду велоподорожей та формування культури подорожей країною загалом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-