На Закарпатті готуються до веломарафону «Кельтським шляхом»

На Закарпатті готуються до веломарафону «Кельтським шляхом»

Укрінформ
На Закарпатті готуються до проведення масштабної велогонки регіоном, яка відбудеться 29 та 30 липня. Перший забіг проходитиме як гонка на час, завершиться "велоштурмом" мукачівського замку, призом буде – корона. Друга велогонка проходитиме як марафон селами Мукачівського району, де колись жили кельти.

Про це сьогодні, 12 червня, повідомили в Мукачівській районній адміністрації.

 «Масштабна велоподія міжнародної категорії відбудеться на Мукачівщині. Вслід за нещодавно проведеним марафоном «Три замки Закарпаття», організатори планують не менш цікаві та змістовні події. Так, населеними пунктами Мукачівщини 29 та 30 липня 2017 року пройдуть одразу дві гонки: Excalibur RACE MTB 2017 (гонка на час) та «Кельтським шляхом», - йдеться у повідомленні.

Як повідомив Артем Топчанюк, велогонщик, організатор змагання, призом для учасників вечірньої гонки вгору (на швидкість) Excalibur RACE MTB 2017 стане корона, виготовлена зі специфічних компонентів. Маршрут другої частини веломарафону, що має назву «Кельтським шляхом», охопить такі населені пункти району: Кольчино (старт)-Кендерешів-Куштановиця-Коропець-Буковинка-Бистриця-Вільховиця-Брестів-Чинадієво-Обава-Косино-Кольчино (Фрідяшів)- Мукачево.

"Кількість учасників – до 400 осіб, вже подали заявки на реєстрації спортсмени з Ізраїля", - повідомив Топчанюк.

Веломарафон «Кельтським шляхом» - вже другий захід на Мукачівщині в 2017 році. Перші перегони - «Три замки Закарпаття» провели у квітні. Концепція велоподії «Кельтським шляхом» - це широка презентації Мукачівщини туристичної, спортивної та історичної, адже за задумом – маршрут проведе спортсменів історичними дорогами з багатьма цікавими локаціями, зазначають в Мукачівській РДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-