Цього тижня Укрзалізниця запускає сполучення Львів – Варна

Цього тижня Укрзалізниця запускає сполучення Львів – Варна

Оновлено
Укрінформ
Укрзалізниця з 15 червня відкриє сполучення Львів – Варна.

Про це повідомив глава ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун у Facebook.

"Сьогодні Укрзалізниця поєднує Київ з п'ятьма столицями наших західних сусідів: Прагою, Братиславою, Будапештом, Варшавою, Бухарестом. Стартує потяг Ковель-Холм, а з 15 червня ми запускаємо сполучення Львів-Варна, який пройде також через Івано-Франківськ та Чернівці. Це має зробити зручнішими поїздки наших громадян на пляжі сонячної Болгарії", - написав Балчун.

Він також нагадав, що незабаром почне курсувати друга пара поїздів Hyundai Rotem у сполученні Київ-Перемишль, чий маршрут пройде через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль.

"Зараз працюємо над тим, щоб вже з грудня цього року запрацювало безпересадкове сполучення Київ-Відень", - додав глава Укрзалізниці.

Як повідомила пізніше "Українська правда" з посиланням на прес-службу Укрзалізниці, пост голови відомства у Facebook стосувався запуску не поїзда, а причепних вагонів, які долучатимуть до потяга №451 Мінськ – Варна.

Крім того, зазначається, що вартість квитка на проїзд у такому причіпному купейному вагоні становитиме близько 2430 грн.

У відомстві уточнили, що кількість вагонів залежатиме від попиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-