У Єгипті All Inclusive назвали шкідливим для розвитку туризму

У Єгипті All Inclusive назвали шкідливим для розвитку туризму

Укрінформ
Єгипетська федерація туризму (ETF) вважає відпочинок у форматі "все включено" винним у тому, що знижується якість обслуговування й завдається шкода економіці країни.

Як заявив глава ETF Карім Мохсен в інтерв'ю Daily News Egypt, відпочиваючи за системою All Inclusive, турист не бачить сенсу залишати територію готелю, що негативно впливає на інших постачальників пов'язаних із туризмом послуг. У свою чергу зниження заробітків місцевого бізнесу заподіює шкоду економіці країни загалом.

"Що ж до якості обслуговування, яке надається на туристичних об'єктах і в готелях, я вважаю, що уряду слід встановити жорсткі правила і контролювати їх виконання. Ще одне рішення - зниження рейтингів готелів, що пропонують пакети послуг за системою "все включено". Це призведе до підвищення цін на проживання в Єгипті і поліпшить якість послуг, що надаються, особливо за умови контролю і нагляду за якістю ", - зазначив він.

Мохсен також додав, що саме All Inclusive є основною причиною відсутності будь-якого розвитку в галузі туризму за останні 10 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-