У США планують побудувати перший готель за мотивами

У США планують побудувати перший готель за мотивами "Зоряних воєн"

Укрінформ
Уже найближчим часом поціновувачі кіносаги про далеку-далеку галактику зможуть стати гостями готелю, що нагадуватиме космічний корабель із "Зоряних воєн".

Про це повідомляє WDWNT.

"Disney проводить дослідження серед гостей про можливе відкриття готелю у Walt Disney World, в якому можна буде випробувати усі принади "Зоряних воєн" на "справжньому" космічному кораблі", - йдеться на сайті.

У рамках дводенного інтерактивного шоу постояльцям обіцяють зустрічі з персонажами всесвіту "Зоряних воєн", відточування техніки володіння світловим мечем і пілотування космічного корабля. Також у програмі - секретні завдання, виконувати які гостям потрібно буде "на борту" (в готелі) або "на планеті" (у парку розваг).

Насолоджуючись перебуванням на борту "зоряного корабля" за системою all inclusive, гості матимуть доступ до басейну, аквапарку і фітнес-центру. Зроблять перебування ще більш "зоряним" дворецькі-дроїди. У номерах зможуть розміститися до чотирьох осіб. Вартість двох ночей варіюватиметься в межах $900-1000 з людини і включатиме квиток до парку розваг.

Фото на обкладинці: wdwnt.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-