Сакура-фест: в Ужгороді стартував фестиваль рожевого вина

Сакура-фест: в Ужгороді стартував фестиваль рожевого вина

Фото
Укрінформ
У п’ятницю, 21 квітня, в Ужгороді стартував фестиваль рожевого вина Sakura Wine, який проходить в рамках масштабного, більш ніж двотижневого «Сакура фест».

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

«Фестиваль рожевого вина Sakura Wine, який проходить в Ужгороді в рамках масштабного, більш ніж двотижневого «Сакура фест», офіційно розпочався в історико-культурному комплексі «Совине гніздо». У старовинних підвалах «Совиного гнізда» розташувалися винороби не лише із Закарпаття, а й з Херсонщини, а ресторатори, виробники хенд-мейду, всіляких ласощів зустрічають гостей на території біля архітектурного комплексу. На другому поверсі Богольвару відвідувачів чекають лекції і презентації від виноробів», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Учасників і гостей привітав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, подякував організаторам і виноробам, виробникам іншої продукції, запросив усіх дегустувати вино і смаколики від рестораторів та виробників.

Серед вин, представлених  на фестивалі, особливою увагою користується біле і рожеве «сакурове вино», повідомляє прес-служба Ужгородської мерії.

Фото: ФБ/Ужгородська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-