Найкращі куточки планети для подорожі з дітьми

Найкращі куточки планети для подорожі з дітьми

Укрінформ
Якщо плануєте закордонний відпочинок з дітьми – обирайте найкращі місця. Інтернет-видання «Світ туризму» розповідає про 10 найцікавіших міст на планеті.

Кожна дитина, мабуть, мріє опинитися у світі улюблених мультфільмів. Тому південна столиця американської Каліфорнії – Лос-Анджелес, де розташувався Діснейленд, якнайкраще підходить для відпочинку. Після прийняття сонячних і морських ванн на широких піщаних пляжах яскраві декорації кіностудії «Universal» мимоволі перенесуть вас на іншу планету.

Столиця Франції - Париж - вважається містом любові. Причому не тільки чоловіка до жінки, а й батьків до своїх дітей. Адже тут (як і в США) є Діснейленд, подорож в який сприймається дітлахами як кращий подарунок.

У Лондоні знаходиться найбільше у світі оглядове колесо, з якого видно не тільки Біг Бен, а й величезну частину міста. Найкрасивіших парків з фонтанами і музеїв з цікавими штучками тут не злічити. До того ж, гуляючи по Лондону, іноді розумієш: на лондонських вулицях більше пам'ятників, ніж людей ...

Курортні околиці турецького міста Аланьї запам’ятаються чистими і пологими піщаними пляжами. Тут вражає різноманітний вибір атракціонів (аквапарки, катання на надувних засобах і гідроциклах). Зазвичай, харчування в місцевих готелях, наповнене фруктами і зеленню, включено у вартість проживання.

Азіатське місто-держава Сінгапур має не тільки один з найбільш комфортабельних аеропортів, а й дуже уважні органи правопорядку. Так що про свою безпеку переживати не доведеться. Крім того, вигляд Сінгапуру залишає в дитячій пам'яті найяскравіші спогади, а архітектура і деякі міські ландшафти переносять юного туриста в майбутнє.

Головна туристична акваторія Канади - Ванкувер - осередок всіх яхт і піщаних пляжів. Ванкувер славиться тематичними зонами відпочинку, розрахованими не на роздільне, а на спільне дозвілля дітей та батьків. На човнах в аквапарках великі сидіння згруповані з маленькими, а бебі-клуби в парках розваг пропонують виключно сімейні вікторини.

Найкраще в світ дикої природи дітей занурить саме Австралія -  материк, поки мало заселений людиною. Безпечне спілкування дитини з екзотичною флорою і фауною забезпечать сафарі-парки, зоосади і заповідники Сіднея. Вони по-сучасному обладнані і розраховані навіть на найменших дітей.

Крім похмурого неба, тісних готичних кварталів і галасливих пивних Копенгаген залишить у пам’яті багатьох туристів спогади про «Леголенд». Тут можна знайти не тільки величезні лего-конструкції, а й кафе, ресторани і тематичні магазини.

Столиця Естонії -Таллінн - дивує своїх відвідувачів ... іграшками. Тому, сюди з'їжджаються сім'ї з усього світу. Є в місті навіть містечко «понарошку» - світ Томаса, по якому можна пересуватися на крихітному паровозику. На багатьох тутешніх вулицях, як і в середньовіччі, можна побачити виступи лялькарів.

Головний туристичний центр Канар - Тенеріфе - це «поєднання яскравого з яскравим». Тобто, іспанського запалу з африканським природним колоритом. Юних туристів не відірвати від знаменитого на весь світ Сіам Парку, де кожен водний атракціон являє собою декорацію до легенди будь-якого тропічного народу. Тут найсильніше пахне пригодами ...

Як видно, за багатьма критеріями найкраще для подорожі з дітьми підходять країни Західної Європи. Але це анітрохи не применшує заслуги туристичних центрів США, Туреччини, Сінгапуру, Англії і Прибалтики. Заключною в списку «дитячих» міст є іспанська Африка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-