Туристичні напрямки, які варто відвідати у квітні

Туристичні напрямки, які варто відвідати у квітні

Укрінформ
Найбільш цікавими країнами, до яких можна завітати у квітні, є Таїланд, Голландія та Париж.

Про це розповідає інтернет-видання HB Style.

Досвідчені туристи стверджують, що весна – найкраща пора для подорожі. Для того, щоб насолодитися мандрівкою, не потрібно чекати початку туристичного сезону.

13-15 квітня Таїланд відзначає Сонгкран - тайський Новий рік. У цей час в країні наступає справжнє літо. Таким чином, можна не тільки побувати на святкуванні одного з найстаріших фестивалів Таїланду, але й відпочити на пляжі.

У квітні в Голандії теж досить хороша погода, що дозволяє ознайомитись із визначними пам'ятками країни в повній мірі. Саме в цей період розпочинається сезон тюльпанів, і знаменитий Національний парк квітів Кекенхоф гостинно запрошує відвідувачів насолодитися вражаючими квітковими композиціями.

Окрім того, у квітні Голандія святкує День Короля. З цієї нагоди вранці 27 квітня вся країна забарвлюється в оранжевий колір і починає гучні святкування в яскравих костюмах, з піснями, катаннями на човнах і вживанням традиційних голландських алкогольних напоїв.

А Париж навесні приваблює вартістю авіаперельотів, яка у квітні значно нижча, ніж в «гарячий сезон». Крім того, дешевше і проживання в паризьких готелях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-