Презентували атлас-довідник

Презентували атлас-довідник "Природо-заповідний фонд Сумської області"

Укрінформ
На Сумщині відбулася презентація атласу-довідника "Природо-заповідний фонд Сумської області", який при використанні картографічних, аналітичних та текстових матеріалів департаменту екології та охорони природних ресурсів облдержадміністрації укладено та підготовлено до друку Українською картографічною групою.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це велике досягнення, що ми, попри складну соціально-економічну ситуацію, змогли видати такий якісний довідник. Наразі атласи такої якості в Україні видані лише у двох областях – Сумській і Київській", - зазначив під час презентації видання директор ТОВ "Українська картографічна група", професор кафедри геодезії та картографії Київського національного університету ім. Т. Шевченка Ростислав Сосса.

За словами директора департаменту екології та охорони природних ресурсів облдержадміністрації Ігоря Кривозуба, видання містить описи та карти існуючих об’єктів і територій природно-заповідного фонду, а також довідкову та аналітичну інформацію щодо стану заповідної справи у регіоні. Відомості, подані у довіднику, актуальні – станом на 1 січня 2017 року.

Видання здійснено за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на виконання Програми охорони навколишнього природного середовища Сумської області на 2016-2018 роки.

Атлас вийшов накладом 150 примірників. Це видання поповнить книжковий фонд бібліотек області, закладів освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-