Ужгородські депутати взялися за туризм і прийняли цілу програму

Ужгородські депутати взялися за туризм і прийняли цілу програму

Укрінформ
В Ужгородській міськраді підтримали програму розвитку транскордонного співробітництва, туризму та формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу на 2017-2022 роки.

Про це повідомляє Ужгород.net.

Транскордонне співробітництво, зазначається у документі, дає додаткові інструменти для впровадження проектів у сфері інфраструктури, туризму, транспорту, культури, охорони довкілля, посилення економічних зв’язків та бізнес-активності. Також це підготовка та розробка спільних операційних програм прикордонного співробітництва Європейського інституту сусідства, завдяки чому Ужгород може отримати значні фінансові ресурси в рамках міжнародної технічної допомоги. А саме - залучити необхідні кошти міжнародної технічної допомоги для вирішення проблем у пріоритетних сферах його розвитку.

пропонується реалізація програм та ініціатив за участі представників освітніх закладів, органів влади, бізнесу, громадських організацій та медіа.

Фінансування Програми на 6 років передбачає виділення з міського бюджету 4 мільйонів 490 тисяч гривень. На 2017-ий – 890 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-