TUI Group стала найкращим туроператором у світі за версією World Travel Awards

TUI Group стала найкращим туроператором у світі за версією World Travel Awards

Укрінформ
Міжнародна туристична компанія TUI Group другий рік поспіль відзначена престижною премією World Travel Awards у номінації "Найкращий у світі туроператор".

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії TUI Ukraine. 

"Урочиста церемонія з нагородженням переможців відбулася 4 грудня на Мальдівах. Окрім TUI Group, премії були удостоєні всесвітньо відомі авіалінії, готелі, круїзні оператори, міста і країни", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначили в компанії, World Travel Awards більше 20 років є головною світовою премією в сфері туризму. Володарями нагороди стають компанії, які, на думку клієнтів і професіоналів туристичної індустрії, досягли переваг у своєму секторі. Під час онлайн-голосування переможця в кожній номінації визначають тисячі представників туристичної галузі по всьому світу.

"TUI є більш як десятиразовим володарем цієї престижної премії, яку називають "туристичним Оскаром". Починаючи з 2009 року, компанія кілька разів була визнана лідером серед туроператорів, чартерних авіаперевізників, а також ставала лауреатом у категорії "Соціально-відповідальний туризм" і "Найкращий туроператорський сайт", - йдеться в повідомленні.

У компанії також наголосили, що досвід і напрацювання TUI Group успішно використовуються в українському підрозділі компанії. TUI Ukraine є частиною туристичного холдингу TUI Group і включає туроператора і мережу турагентств. 

TUI Ukraine заснована в 2009 році на базі української компанії «Вояж Киев» і мережі туристичних агентств «Галопом по Европам». У 2013 році до складу компанії TUI Ukraine увійшов один з найсильніших туроператорів України - Turtess Travel.

Компанія пропонує пляжний, екскурсійний і гірськолижний відпочинок на масових туристичних напрямах, включаючи Туреччину, Єгипет, ОАЕ, Кіпр, Чорногорію, Іспанію, Болгарію, Хорватію, Грецію, Фінляндію та інші країни.

TUI Ukraine фокусується на наданні клієнтам унікальних диференційованих продуктів. У їх числі - ексклюзивні готелі і концепції відпочинку, які раніше були доступні тільки європейським туристам.

Група компаній TUI Group утворена в 2014 році в результаті злиття двох найбільших європейських туристичних компаній: німецької TUI AG і британської TUI Travel PLC. Штаб-квартира об'єднаної компанії TUI Group знаходиться в Німеччині, її акції котируються на Лондонській фондовій біржі і входять до розрахунку індексу FTSE 100.

TUI Group обслуговує понад 20 млн клієнтів на рік, пропонуючи відпочинок у 180 країнах світу. Група TUI включає туроператорів, понад 300 готелів у більш як 30 країнах світу, 6 авіакомпаній, 14 круїзних лайнерів тощо. Тільки в Європі TUI має понад 3 000 офісів продажів. TUI Group має найбільший чартерний флот в Європі - більше 130 літаків. До концерну входять відомі готелі RIU, Club Magic Life, Suntopia, Iberotel, Robinson Club, Sol Y Mar Club, Coral Sea, Jaz Resort і багато інших.

Оборот компанії у 2014/2015 фінансовому році становив 20,1 млрд євро, операційний прибуток - 1,069 млрд євро.

Кількість співробітників компанії - понад  76 тисяч осіб у 130 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-