Грузія випустила мобільний додаток для туристів

Грузія випустила мобільний додаток для туристів

Укрінформ
У Грузії випустили мобільний путівник для туристів TopTripTip російською мовою.

Про це повідомляє грузинське видання Sputnik.

"TopTripTip – Грузія" – новий мобільний додаток, в якому російською мовою докладно розповідається про визначні пам'ятки країни. Мобільний путівник містить інформацію про більше, ніж 100 туристичних об'єктів і маршрутів, про грузинське застілля і про те, як зручніше дістатися до Грузії і переміщатися по країні. Додаток буде цікаво не тільки для туристів, але і для місцевих жителів. У ньому міститься багато статей про маловідомі місця Грузії.

Читайте також: Потік туристів з України до Грузії зріс на 23 %

"Мобільний додаток працює в офлайні, саме тому їм можна користуватися навіть в гірських районах Грузії, що дуже зручно під час подорожі. Впевнений, що цей путівник буде сприяти розвитку туризму Грузії", – розповів автор програми Георгій Гамсахурдія.

Інформація розподілена по регіонах Грузії, також в додатку працює інтерактивний пошук. Наприклад, можна подивитися монастирі, фортеці і церкви Грузії окремим списком. У додатку також доступна детальніша інформація про те, що знаходиться поблизу від місця розташування користувача. У планах регулярне поповнення путівника, крім того, готується до публікації путівник "TopTripTip – Грузія" англійською мовою. Проект реалізується за підтримки Національної адміністрації туризму Грузії та Асоціації туризму Грузії. Додаток доступний в Google Play і App Store. 

Читайте також: Грузія витратить $72 млн на розвиток інфраструктури гірськолижних курортів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-