Британці можуть повернутися відпочивати в Єгипет

Британці можуть повернутися відпочивати в Єгипет

Укрінформ
Керівництво національної авіакомпанії Великобританії заявило про намір відновлення польотів в Шарм‑ель‑Шейх.

Про це в коментарі газети Al‑Borsa заявив регіональний менеджер з обслуговування клієнтів British Airways Шериф Барсум.

За його словами, керівництво національної авіакомпанії Великобританії British Airways готове до 15 вересня почати польоти в Шарм‑ель‑Шейх, якщо уряд зніме заборону на рейси на цей курорт.

Барсум пологает, що влада Великобританії, найімовірніше, прийме рішення про відкриття Шарм‑ель‑Шейха після підвищення системи безпеки в єгипетських аеропортах. В даний час заходи безпеки в аеропорту цього курорту на 80 % краще, ніж вісім місяців тому (коли розбився російський лайнер А321, - прим. ред.), говорить Барсум.

Влада Великобританії заборонили польоти в Шарм‑ель‑Шейх на початку листопада 2015 року після катастрофи російського літака на Синаї, в результаті якої загинули 224 людини. Шарм‑ель‑Шейх — один з найпопулярніших курортів Єгипту серед британців. При цьому, польоти в Хургаду і на інші курорти Єгипту британські авіакомпанії виконують.

Раніше інші британські перевізники заявляли, що готові відновити польоти в Шарм‑ель‑Шейх восени цього року. Приміром, ЕasyJet має намір відновити рейси з жовтня. Чартерна авіакомпанія Monarch призупинила польоти на курорт до 30 жовтня, а Thomas Cook — до 31 жовтня.

В середині травня чиновники Міністерства транспорту Великобританії, побувавши з інспекцією в Єгипті, заявили, що поки зберігають рекомендації по закриттю Шарм‑ель‑Шейха для британських авіакомпаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-