МАУ вводить додаткові послуги

МАУ вводить додаткові послуги

Укрінформ
Авіаперевізник "Міжнародні Авіалінії України" впроваджує Amadeus Airline Ancillary Services.

Про це розповів директор з маркетингової стратегії в Airline Distribution Amadeus Джанні Пизанелло, повідомляє прес-служба МАУ.

"Ми раді підтримати інноваційний підхід, який займає усе більш значне місце в стратегічному розвитку МАУ... МАУ тепер володіє необхідним інструментарієм для того, щоб якісно поліпшити свою пропозицію пасажиру як безпосередньо, так і через туристичні агентства. Компанія зможе запропонувати пасажирам новий рівень обслуговування та одночасно вирішити свої маркетингові завдання", — пояснює Джанні Пизанелло.

Серед додаткових послуг з'явиться можливість вибору місця в салоні літака, спеціальне меню і додатковий багаж. Також до додаткових чи супутніх послуг належать провезення тварин, доступ до VIP-залу аеропорту, розваги на борту і багато іншого.

МАУ стане 106-ю авіакомпанією, яка підключиться до вирішення Amadeus Airline Ancillary Services, 75 з них вже встигли повністю впровадити цей інструмент і успішно продають додаткові послуги своїм клієнтам. До них відносяться Turkish Airlines, Air France, Finnair, ALITALIA, Air Baltic, Spanish Airlines, Lufthansa German Airlines, Israel Airlines, Czech Airlines, Austrian Airlines і багато інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-