Готелі Батумі подорожчають цього сезону

Готелі Батумі подорожчають цього сезону

Укрінформ
У готелях Батумі заявляють про можливе підвищення цін і зменшення різного роду акцій для споживачів.

Про це повідомляє видання "Бізнес Грузія".

У зв'язку з непрогнозованіcтю курсу національної валюти, про скасування знижок заявляють в GRAND RIXOSS PALACE. За словами представника готелю, можливо ціни будуть збережені на рівні 2015 року, проте поточні процеси все ж негативно позначаться на споживачів.

«Думаємо, що ми зможемо зберегти ціни на рівні минулого сезону. Необхідно відзначити, що споживачам ми не зможемо запропонувати активно ті знижки та акції, які пропонували торік»,- заявляють у керівництві готелі.

Про підвищення цін на основі підвищення попиту заявляють в готелі «Преміум Палас».

«Не виключено, що, готелі у сезоні 2016 року, і в тому числі наш готель, перегляне ціни. Також високий шанс, що збільшимо вартість обслуговування. Усе залежить від того, яким буде поточний сезон і наскільки буде високий попит», - заявляють у готелі.

Зберегти торішні ціни обіцяють у Batumi World Palace. За словами представника готелю, перегляд цін не планується і в 2016 році можна буде відпочити за тими ж цінами, що і в 2015 році.

На відміну від Batumi World Palace про підвищення цін на 20% говорять в Porto Franco. За словами представника готелю, зарплата обслуговуючого персоналу, харчування відпочиваючих та інші послуги обходитимуться дорожче, ніж у 2015 році.

«Виходячи з того, що курс ларі нестабільний, планується підвищення цін у готелі, оскільки в нинішньому році дорожче обійдуться зарплати персоналу, вартість харчування тощо», - заявляють у Porto Franco.

Слід зазначити, що курс ларі в минулому році по відношенню до 1 долара становив 2,23 – 2,41, а в даний момент - 2.29

Міністр економіки Грузії Дімітрі Кумсишвили вже зробив заяву і попередив туристичний бізнес обережно поставитися до цінової політики.

«Згідно з декількома дослідженнями, попит на Грузію різко зріс, проте відразу хочу відзначити і закликати наш туристичний сектор бути обережними у ціновій політиці, оскільки у нас чимало конкурентів серед сусідів і, відповідно, вони повинні пам'ятати, що відповідність ціни і сервісу буде важливим. Тому, ми не повинні втратити гостей, які хочуть приїхати», - заявив Кумсишвили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-