Іран в тренді світового туризму - Ліптуга

Іран в тренді світового туризму - Ліптуга

Укрінформ
Начальник управління туризму при МЕРТі Іван Ліптуга заявив, що Іран зараз знаходиться у тренді світового туризму.

Про це він заявив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Під час брифінгу WTM London і Euromonitors про головні тренди у світі туризму, Іран був названий новим брендом стародавньої Персії, який чекає туристичний бум, у зв'язку з відміною санкцій і міжнародної ізоляції. Планую відвідати Іран з 22 по 25 квітня, де пройде 6-е засідання Робочої групи ЮНВТО за Планом дій по Шовковому шляху", - пише він.

Про це він повідомив після проведення зустрічі з послом Ісламської республіки Іран в Україні Мохаммадом Бехешті-Монфаредом і радником гендиректора іранської авіакомпанії Mahan Air – Альяри Мехді.

20 березня іранська приватна авіакомпанія Mahan Air спільно з українською авіакомпанією UM Air відкрила регулярні рейси Тегеран-Київ на літаку Airbus 340 місткістю до 300 пасажирів. Авіакомпанія планує виконувати рейси тричі на тиждень по вівторках, четвергах і неділях. Вартість кругових квитків не буде перевищувати 300 доларів.

У авіакомпанії в загальному парку 60 літаків і розвинена мережа маршрутів, що дозволить українським пасажирам літати транзитом через Іран в Дубай (ОАЕ), Бангкок (Таїланд), Делі (Індія), Куала-Лумпур (Малайзія) і китайські міста Пекін, Шанхай і Гуанчжоу, пише Ліптуга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-