Аеропорт

Аеропорт "Бориспіль" назвали одним з найкращих у Східній Європі

Укрінформ
Британська компанія Skytrax провела моніторинг серед усіх аеропортів світу. Український "Бориспіль" - у трійці найкращих серед східноєвропейських.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» підтвердив високий рівень обслуговування, посівши 3 місце в  категорії «Східна Європа» за результатами рейтингу World Airport Awards-2016 авторитетної британської компанії Skytrax.

Головні повітряні ворота України вже тертій рік поспіль займають позиції лідера в номінації The Best Airports In Eastern Europe і є єдиним аеропортом України, який входить до цього престижного рейтингу. У трійку лідерів Східної Європі увійшли також аеропорти Будапешта і Таллінна.

Читайте також: Усі аеропорти України планують об'єднати в одне підприємство

У 2015 році в аеропорту було проведено масштабну роботу із підвищення рівня сервісу для пасажирів.  Протягом останнього року були відкриті  нові пункти харчування, дитячі ігрові зони та кімнати для пасажирів з дітьми, впроваджено нові сервіси, пришвидшено проходження формальностей, впорядковано роботу таксі та автобусів.

Читайте також: Усі нові авіанапрямки 2016 року

Кращим аеропортом світу четвертий рік поспіль визнано аеропорт Сінгапуру. До десятки найкращих аеропортів світу увійшли Інчхон (Сеул), Мюнхен, Ханеда (Токіо), Гонконг, Чюбу (Токонаме), Цюріх, Хітроу (Лондон), Кансай (Осака), Хамад (Доха).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-