У Києві відбудеться фестиваль для мандрівників

У Києві відбудеться фестиваль для мандрівників "Дикий Travel"

Укрінформ
У столиці на цих вихідних відбудеться фестиваль «Дикий Travel», присвячений «диким» подорожам.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Два дні ми присвятимо цілковитому зануренню у світ істинних подорожей, коли дорога стає шляхом до себе справжнього, нові країни – можливістю позбавитись власних кордонів, і кожен день як щастя просто жити», - розповіла організатор фестивалю Олена Весняна.

Вона також пояснила, чому саме «дикий»: «Наші спікери поділяться неймовірними історіями: як вони жили в лісах і спали в землянках, йшли тисячі кілометрів наодинці з собою, розкажуть про свій досвід паломництва та подорожей з особливим сенсом. Це історії для тих, хто вміє слухати».

На гостей чекають 40 спікерів з розповідями про усамітнені мандри, extreme-подорожі та паломництво; презентація особливих книг та фільмів для натхнення;  фотопроект «Дикість у кожному»; дитяча зона з різними майстер-класами. На заході також буде можливість придбати речі, які стануть незамінними у подорожах.

Подія відбудеться 30 та 31 січня, у просторі «Izone» (вул. Набережно-Лугова, 8). Вхід платний: 50 гривень за один день, або 80 – за два дні. Квитки можна придбати на місці. Для дітей до 12 років – вхід безкоштовний.

Детальний розклад фестивалю можна знайти на офіційних сторінках «Дикий Travel» у соціальних мережах:

Довідково: «Дикий Travel» – це продовження фестивалю «Travel Fest», який відбувся минулого року і зібрав близько 9 000 гостей всього за два дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-