Порада туристу: Скільки коштує ніч у готелі на гірськолижних курортах Іспанії

Порада туристу: Скільки коштує ніч у готелі на гірськолижних курортах Іспанії

Укрінформ
Іспанський туристичний портал Trivago склав список гірськолижних курортів Іспаніїнай з найдешевшими і найбільш дорогими готелями.

Для початку потрібно відзначити, що іспанські готелі, розташовані в зонах гірськолижних курортів, підняли ціни перед початком сезону. І хоча той же сайт зазначає, що в Андоррі вартість проживання знизилася в порівнянні з минулим роком, вона залишається досить високою.

Отже, найдорожче в цьому місяці обійдеться туристам проживання в Бакейра-Берете, де середня ціна за номер становить 200 євро за ніч. Високі ціни на готелі в зоні гірськолижних курортів Моначиль і Сальент-де-Гальєго, 146 і 139 євро на добу відповідно.

У свою чергу, в Андоррі дорожче в січні обійдеться проживання в Сольдеу, де середня вартість номера складає 181 євро.

Серед найбільш економічних напрямів гірськолижної Іспанії - Guejar Sierra (54 євро за двомісний номер), що знаходиться неподалік від курорту Сьєрра-Невада, а також у Орліно (81 євро), що в 12 кілометрах від андоррского курорту Вальнорд.

Відзначають також і менш популярні курорти, як, наприклад, Эспот, Сорт або Хака в Піренеях, де середня ціна за номер у готелі в січні склала 67, 73 і 75 євро відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-