КМДА затвердила цільову програму розвитку туризму Києва - Тараненко

КМДА затвердила цільову програму розвитку туризму Києва - Тараненко

Укрінформ
КМДА затвердила програму "Міської цільової програми розвитку туризму 2016-2018". До самої програми були внесені значні зміни.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нашу 5-ти місячну працю - "Міська цільова програма розвитку туризму 2016-2018" була прийнята депутатською комісією з питань культури та туризму", - керівник управління туризму КМДА Антон Тараненко.

На виконання усіх цілей для розвитку туризму міста Києва 2016-18 рр. запланований бюджет у розмірі 133 769,30 гривень, з яких бюджетних коштів міста - 50 709,30 гривень.

Як раніше зазначалося, програма мала збільшити туристичний потік до міста до 3 мільйонів осіб і їх середню тривалість перебування у місті до 5 діб. У вже затвердженому плані цифри дещо змінилися. Турпотік планують збільшити до 2,5 мільйонів осіб, а їхнє перебування - до 4 діб.

Читайте також: Уже наступного року ми очікуємо зростання кількості туристів

Змінився і розподіл грошей: тепер переважна більшість грошей надходитиме не з місцевого бюджету, а з інших джерел. 

Читайте також: КМДА розробляє туристичний гід для мобільних телефонів

Щодо заходів, які мають покращити туризм у столиці, то до них додалися розвиток подієвого туризму, шляхом проведення фестивалей міжнародного рівня тощо, та розвиток ділового і конгрес-туризму, за допомогою створення офіційного конвеншн-бюро міста Києва в рамках розвитку ділового туризму столиці, презентація ділового потенціалу столиці на міжнародній арені та ін.

Ознайомитися з повною програмю можна на сайті КМДА.

Читайте також: Іноземні партнери долучаються до розвитку українського туризму

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-