У Києві планують збільшити туристичний потік до міста до 3 млн осіб за два роки

У Києві планують збільшити туристичний потік до міста до 3 млн осіб за два роки

Укрінформ
КМДА планує збільшити туристичний потік до міста до 3 мільйонів осіб за допомогою Комплексної Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві з 2016 до 2018 року. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Розробник програми, Департамент економіки та інвестицій виконавчого органу Київради прогнозує: «Програма збільшить туристичний потік до міста до 3,0 млн осіб і їх середню тривалість перебування у місті до 5 діб, Збільшить надходження від туристичного збору до міського бюджету до 15 млн. грн., залучить більше вітчизняних та іноземних інвестицій в розвиток туристичної сфери, посилить розвиток туристичної інфраструктури». 

Основна мета Програми полягає в перетворенні туризму в одну з найбільш прибуткових галузей економіки Києва. 

У документі програми також вказуються прогнозні обсяги фінансування, які складають 48,844,10 тисяч гривень, з них місцевого бюджету - 44,284,10 тисяч гривень.

Для реалізації цієї мети хочуть вдосконалити стан наявної інфраструктури, створити нові атракції і календар подій міста, покращити систему орієнтування в місті, створити іміджеву компанію, шляхом проведення прес-турів, рекламних кампаній та участі у міжнародних туристичних виставках, збільшити розважальну програму тощо. 

Контролювати та координувати хід виконання програми будуть Департамент фінансів виконавчого органу Київської міської ради та постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально економічного розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-