Ціни на Єгипет більше знижувати не будуть

Ціни на Єгипет більше знижувати не будуть

Укрінформ
Незважаючи на останні події в Єгипті, ціни для туристів знижувати не будуть.

Про це заявив керівник відділу розвитку партнерської мережі туроператора TUI Ukraine Андрій Кібиш, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За його словам, теракт вплинув на ринок у цілому, але  короткочасно,  близько двох місяців, зараз усе відновлювалося і йде відповідно до запланованого об’єму. Він також пояснив, що помітні знижки на ринку обумовлені насамперед тим, що оператори, які запланували дуже великий об’єм перевезення за цим напрямком, були вимушені за короткий час вирішувати свої проблеми. А  тому єдиним вирішенням проблеми було знизити ціну. Але вже зараз ситуація поступово вирівнюється і ціни повертаються.

Андрій Кібиш також зазначив, що ці знижки залишили за собою певний відголос:  «Сьогодні турист хоче отримати ту ціну, яку він побачив раніше.  Тому його дуже важко переконати,  що наразі вартість Єгипту не може бути нижче, ніж 450 доларів з людини у нормальному готелі… Клієнт очікує дуже низької вартості майже до кінця. Але зрештою бронює за представленою ціною, розуміючи, що вона нижчою вже не буде».

Він наголосив, що великого попиту на даний напрямок зараз не має і на Єгипті з туроператорів не заробляє ніхто. Це пов’язано не тільки з ситуацією в країні, а й з кон’юнктурою ринку, оскільки грудень – низький сезон за пляжними напрямками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-