У Мінцифрі відібрали 10 стартапів для участі у TechChill 2024

У Мінцифрі відібрали 10 стартапів для участі у TechChill 2024

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації відібрало 10 українських стартапів для участі у форумі TechChill 2024 у Ризі.

Про це повідомила пресслужба міністерства у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Цього року українська делегація вперше візьме участь у конференції, яка відбудеться з 17 до 19 квітня в Ризі. За результатами пітчингу відібрали 10 розробок проєктів, що покажуть всю потужність українського ІТ", – йдеться у повідомленні.

TechChill – один з найбільших балтійських технологічних івентів, який об’єднує фаундерів, підприємців та інвесторів з усього світу.

До складу української делегації увійшли розробники ШІ-системи Aspichi (допомагає боротися з психологічними травмами завдяки віртуальній реальності), проєкт Briller.House (технологія комп'ютеризованого будівництва), хмарне рішення CheckEye (допомагає діагностувати захворювання ока на ранній стадії), стартап Generect – SaaS (допомагає компаніям знаходити дані про їхніх потенційних клієнтів), сервіс з інтеграції серсвісів доставки для ресторанів GetOrder.

Крім того, серед переможців нацвідбору Mantis Analytics – аналітична ШІ-платформа, яка дає змогу моніторити та аналізувати інформаційний простір, виявляючи маніпуляції та фейки. OptySun – технологія для очищення й знезараження води. Uspacy – єдиний робочий простір для організації щоденних процесів у компаніях. Wantent – ШІ-платформа, яка аналізує реакцію аудиторії на відеоконтент та вимірює залученість глядачів під час перегляду. Zibra AI – платформа для створення реалістичного 3D-контенту за допомогою ШІ.

Читайте також: В Україні запустили навчальну програму для інноваційних стартапів

Наголошується, що участь української делегації стартапів організована Міністерством цифрової трансформації разом з Українським фондом стартапів, YEP Accelerator, Startup Wise Guys та Techosystem за підтримки Western NIS Enterprise Fund у партнерстві з Seeds of Bravery та Advantage Ukraine.

Як повідомлялося, Київська міська державна адміністрація у співпраці з Національним технічним університетом "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", Інноваційним холдингом Sikorsky Challenge та Klitschko Foundation започаткували акселераційну програму "Стійке місто".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-