У Японії розробили «тунця» на рослинній основі, щоб зберегти ресурси океану

У Японії розробили «тунця» на рослинній основі, щоб зберегти ресурси океану

Укрінформ
Японська харчова компанія розробила NH Foods продукт, який вона називає «альтернативним тунцем», з рослинних інгредієнтів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.

У NH Foods заявляють, що цей продукт може допомогти зберегти запаси тунця в океані. Сама ж риба надзвичайно популярна у японських стравах.

У компанії також стверджують, що продукт виготовлений з «конняку» (рід субтропічних бульбових рослин з родини кліщинцевих) на основі батату та інших інгредієнтів.

NH Foods заявляє, що витратила шість місяців на тестування та розробку смаку та текстури продукту, що нагадує рибу.

Зазначається, що японська харчова компанія планує розпочати продаж «альтернативного тунця» підприємствам із квітня.

Читайте також: Ізраїльська компанія надрукувала перший рослинний стейк на 3D-принтері

Як повідомляв Укрінформ, депутати Європарламенту ухвалили поправку, яка виключила дерев’яну упаковку для сиру камамбер із переліку необхідних для переробки.

Фото: NHK

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-