Чатботом єВорог скористалися 364 тисячі українців

Чатботом єВорог скористалися 364 тисячі українців

Укрінформ
Чатботом єВорог, який Міністерство цифрової трансформації запустило невдовзі після початку повномасштабного російського вторгнення, скористалися вже 364 тисячі українців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінцифри у Телеграмі.

"З початку війни вже 364 тисячі українців скористалися чатботом єВорог. Кожна ваша заявка наближає окуповані міста та села до звільнення, а Україну - до перемоги", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві закликали продовжувати надсилати повідомлення в чатбот, а також розповідати про нього своїм рідним і знайомим, особливо якщо вони перебувають на захопленій території. Перейти до чатбота можна з головного екрана застосунку "Дія".

Читайте також: Кримчан просять повідомляти у чат-бот про переміщення російської техніки

Як повідомлялося, у березні Мінцифри запустило у Телеграмі чатбот єВорог. За його допомогою можна передати точну геолокацію розташування російських загарбників і їхньої техніки та інформацію про їх пересування. Усі дані в разі їх достовірності, передаються до ЗСУ.

Також є можливість повідомити про вибухонебезпечні предмети для ДСНС та колаборантів/російських вбивць, які чинили звірства в Бучі, Гостомелі та Ірпені до СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-