У Києві завтра стартує фестиваль інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2021

У Києві завтра стартує фестиваль інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2021

Укрінформ
Десятий фестиваль інноваційних проєктів "Sikorsky Challenge 2021: Україна і світ" відбудеться 12-14 серпня в Національному технічному університеті "КПІ ім. Сікорського" у Києві.

Про це Укрінформу повідомили організатори заходу.

"Щороку на конкурс Sikorsky Challenge надходить близько 200 інноваційних стартап-проєктів. Та цьогоріч ювілейний фестиваль відзначився рекордною кількістю заявок - 320 охочих узяти участь. З них експертна рада відібрала до фіналу 130 стартап-проєктів і науково-технічних розробок у шістьох напрямах: оборона й безпека; промисловий хайтек і космос; зелена енергетика, воднева економіка, екологія; біомедична інженерія і здоров’я людини; аграрна інженерія; інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, упродовж трьох конкурсних днів міжнародне журі та інвестори обиратимуть переможців, які отримають фінансову підтримку та сприяння в реалізації.

Читайте також: Президент утворив робочу групу з питань інноваційного розвитку економіки

На фестивалі значне місце відводитиметься темі оборонних розробок. Тому в перший день фестивалю, 12 серпня, відбудеться Міжнародний оборонний інвестиційний форум. На ньому обговорюватимуть стратегічно важливі проблеми й розвиток оборонної промисловості України до 2030 року. Головуватиме на заході віцепрем’єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

Організатори фестивалю: Міністерство освіти і науки, Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості, Укроборонпром, Міністерство цифрової трансформації та КПІ ім. Ігоря Сікорського.

З програмою фестивалю можна ознайомитися за посиланням.

Каталог проєктів доступний тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-