Президент утворив робочу групу з питань інноваційного розвитку економіки

Президент утворив робочу групу з питань інноваційного розвитку економіки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський утворив робочу групу з питань інноваційного розвитку економіки, яка буде комунікаційною платформою.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження № 521/2021-рп опубліковано на сайті Офісу Президента.

"Утворити робочу групу з питань інноваційного розвитку економіки ...та затвердити її персональний склад", - йдеться в документі.

Також зазначається, що робочу групу утворюють з метою створення комунікаційної платформи для обговорення та напрацювання пропозицій щодо прискорення інноваційного розвитку економіки.

Робочій групі Президент доручив внести пропозиції щодо: першочергових заходів для розвитку цифрової трансформації економіки, впровадження технологічних інновацій у виробничі процеси; напрямів реалізації інноваційних проєктів для активізації найбільш перспективних сфер економічної діяльності, впровадження новітніх підходів та стандартів здійснення діяльності у відповідних сферах; створення умов для реалізації пріоритетних для держави інноваційних проєктів та розвитку технологічних компаній.

Читайте також: Україна – перша з розвитку цифрових навичок серед країн Центральної та Східної Європи

Згідно з документом, до складу робочої групи увійшли 14 осіб. Головою цієї робочої групи Президент призначив керівника ОП Андрія Єрмака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-