Україна показала Ан-178 на виставці Teknofest-2019 у Стамбулі

Україна показала Ан-178 на виставці Teknofest-2019 у Стамбулі

Фото
Укрінформ
Середній транспортний літак Ан-178 представлено на демонстраційному майданчику на виставці авіаційної та аерокосмічної техніки Teknofest-2019 у Стамбулі, де очікують цього року 1 млн відвідувачів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми очікуємо цього року 1 млн відвідувачів. В рамках фестивалю пройдуть змагання в 19 різних категоріях, а також повітряні шоу, виставки, майстер-класи. Шоу відбувається в міжнародному аеропорту ім. Ататюрка в Стамбулі, до участі у змаганнях ми отримали загалом 50 тисяч заявок від 17 373 команд з 81 провінції Туреччини та 122 країн», - повідомили організатори виставки.

Українське ДП «Антонов» представить на виставці сімейство регіональних реактивних літаків Ан-1Х8, зокрема середній транспортний літак Ан-178.

Teknofest-2019 у Стамбулі / Фото: ntv.com.tr

«На виставці цього року «Антонов» представить низку своїх сучасних програм, серед яких сімейство регіональних реактивних літаків Ан-1Х8. Зокрема, відвідувачі побачать середній транспортний літак Ан-178, який буде представлений на демонстраційному майданчику», - повідомили в ДП «Антонов», делегацію якого очолює президент підприємства Олександр Донець.

Читайте також: Ердоган каже, що Туреччина озброїть армію і без іноземної техніки

Teknofest Istanbul Aerospace and Technology Festival проводиться вдруге. Цей фестиваль спрямований на демонстрацію досягнень, популяризацію технологій в суспільстві та залучення молоді до розвитку у сфері високих технологій, зокрема авіаційної та космічної галузей. Фестиваль триватиме до 22 вересня, вхід для відвідувачів вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-