В Україні оберуть найкращих професіоналів ІТ-галузі

В Україні оберуть найкращих професіоналів ІТ-галузі

Укрінформ
В Україні стартує щорічний конкурс «Ukrainian IT Awards 2019», покликаний визначити кращих професіоналів ІТ галузі в різних спеціалізаціях і напрямках. Підбиття підсумків конкурсу планується у вересні. А 26 травня стартував відбір конкурсного журі.

Про це Укрінформу повідомили в асоціації «ІТ Ukraine», яка виступає співорганізатором конкурсу.

"Асоціація «ІТ Ukraine» оголошує про старт прийому заявок на участь у журі всеукраїнського незалежного щорічного конкурсу «Ukrainian IT Awards 2019». Ukrainian IT Awards - це некомерційний проект, покликаний визначити та нагородити кращих професіоналів ІТ галузі в різних спеціалізаціях і напрямках", - йдеться в повідомленні.

В обов'язки журі конкурсу буде входити аналіз експертизи та професійних досягнень кандидатів, а також проведення індивідуальних співбесід з фіналістами і визначення переможців.

Читайте також: Військових "айтішників" навчатимуть протистояти гібридним загрозам

Цього року в рамках конкурсу будуть обрані кращі з кращих у 10 номінаціях: DevOps, Design, Business Analysis, Software Engineering, Software Architecture, Research, Quality Assurance, Project Management, Product Management і IT Education.

Імена переможців Ukrainian IT Awards будуть оголошені на урочистій церемонії нагородження, яка відбудеться 7 вересня 2019 року в Києві.

Фото: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-