Більшість українців користуються Facebook

Більшість українців користуються Facebook

Опитування
Укрінформ
Переважна більшість українських громадян користуються Facebook, однак досі залишається частка тих, хто послуговується забороненими російськими соцмережами.

Про це свідчать результати соціологічного опитування "Україна напередодні президентських виборів 2019 – березень", проведеного Центром соціальних та маркетингових досліджень SOCIS з 5 по 10 березня 2019 року.

Згідно з опитуванням 70,9% респондентів користуються Facebook, 36,7% - Google+, 32,8% - Instagram. При цьому Twitter користуються лише 5,9% опитаних.

Однак в Україні досі залишаються ті, які послуговуються забороненими соцмережами - Odnoklassniki (10,2%) та ВКонтакте (9,1%), Мой Мир Mail.ru (2,3%).

Не користуються жодними соцмережами в Україні 12,2% респондентів.

Опитування також засвідчило, що в Україні щодня користуються інтернетом 49,8% опитаних, 4-5 разів на тиждень - 10,8%, кілька разів на місяць - 29,7%.

Читайте також: Facebook подав до суду на двох українців через незаконний збір даних

Ніколи не користуються інтернетом 1,8% опитаних.

Дослідження було проведене SOCIS з 5 по 10 березня 2019 року. Вибірка становить 2 тисячі респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей). Статистична похибка дослідження: +/– 2,1% .

Опитування було проведене методом особистого формалізованого інтерв’ю за місцем проживання респондента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-