Ще у трьох містах України запустили технологію Mobile ID

Ще у трьох містах України запустили технологію Mobile ID

Укрінформ
Мобільний оператор Vodafone Україна запустив технологію Mobile ID, що інтегрована в системи електронного документообігу, міські портали і державні сервіси, для жителів Львова, Одеси і Дніпра.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Vodafone Україна.

"Vodafone відкриває нові точки продажу Mobile ID. Тепер жителі Львова, Одеси і Дніпра можуть підключити Mobile ID і користуватися своїми телефонами замість звичних паспортів та ідентифікаційних кодів", - ідеться в повідомленні.

Нові точки для підключення Mobile ID знаходяться:

у Львові за адресою вул. В.Івасюка, 3;

в Одесі - вул. Пушкінська, 51;

у Дніпрі - вул. Антоновича, 22/1.

Mobile ID від Vodafone Україна інтегрована в системи електронного документообігу, міські портали і державні сервіси, які працюватимуть з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації (Gov ID). Перша електронна послуга з використанням Mobile ID – електронний кабінет водія – вже використовується в тестовому режимі. Ще понад 100 різних сервісів для приватних користувачів і бізнесу перебувають у процесі інтеграції технології Mobile ID. Серед них - електронні платформи медичних послуг для населення, різні системи електронного документообігу.

Сфера застосування Mobile ID постійно розширюється. Там, де раніше була потрібна особиста присутність людини для ідентифікації її особи за допомогою паспорта, ідентифікаційного коду або особистий підпис, сьогодні досить доступу в інтернет і підтвердження особи за допомогою технології Mobile ID. Наприклад, жителі Харкова онлайн можуть оформити три види довідок: про склад сім'ї, про реєстрацію місця проживання, замовити технічний паспорт нерухомості в БТІ.

Читайте також: У Львові запускають сервіс SMS-оплати за проїзд у громадському транспорті

Для бізнес-клієнтів Vodafone Mobile ID надає можливість отримати віддалений доступ до корпоративних інформаційних ресурсів, підписувати документи в системах електронного документообігу, подавати звітність до державних органів, користуватися системами інтернет-банкінгу, взаємодіяти з партнерами і клієнтами.

Технологія Mobile ID дозволяє підключити два види послуг: послугу електронної ідентифікації особистості і послугу кваліфікованого електронного підпису (КЕП), який є юридично значимим аналогом особистого підпису власника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-