Україна презентує у Гаазі свої методи попередження кіберзагроз

Україна презентує у Гаазі свої методи попередження кіберзагроз

Укрінформ
Україна вперше бере участь в міжнародній високотехнологічній виставці Congress & Expo у Гаазі (Нідерланди), яка відбувається в рамках традиційного Місяця кібербезпеки Європи.

Національна експозиція України, яка відкрилася 4 жовтня, представляє нові методи вирішення кіберзагроз, повідомили Укрінформу в Київській торгово-промисловій палаті (КТПП).

"Нідерланди на сьогоднішній день є однією з центральних країн Європейського Союзу, яка питання кібербезпеки взяла як міжнародний пріоритет. Цього тижня Гаага стане центром спільноти кібербезпеки. 4 жовтня в рамках Cyber Security Week відкриється виставка Congress & Expo, на якій Україна вперше представить національну панель, що була створена зусиллями Київської торгово-промислової палати. Українські учасники запропонують нові методи і рішення задач попередження кіберзагроз та представлять консолідовані можливості нашого бізнесу на європейській арені", - зазначили в КТПП.

Фото: cybersecurityweek.nl
Фото: cybersecurityweek.nl

На заході очікується більш як 3500 відвідувачів із 70 країн та безліч подій. На CSW зберуться експерти з кібербезпеки, CISOs, стартапери, інвестори, науковці, студенти, дипломати, торговельні аташе та державні службовці.

Читайте також: В Україні постійно фіксуються кібератаки з території РФ – поліція

Нагадаємо, в Україні стартував Місячник кібербезпеки, який триватиме впродовж жовтня. Акція відбуватиметься у рамках європейського Місяця безпеки, який традиційно проходить у жовтні. Цьогоріч Україна вперше приєдналася до цієї європейської ініціативи.

Перший тиждень місячника присвячений практиці базової кібергігієни і має на меті допомогти громадськості в установленні та додержанні процедур, перевірок і загальної поведінки, необхідних для забезпечення безпеки в інтернеті. Тема другого тижня стане розширення цифрових навичок та освіти. Третій тиждень буде присвячений визначенню кібершахрайства, тобто інформування широкої громадськості про те, як ідентифікувати оманливий контент. Під час заключного тижня можна буде ознайомитися з новими технологіями досягнення конфіденційності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-