Україна привезла військову техніку на виставку Eurosatory-2018

Україна привезла військову техніку на виставку Eurosatory-2018

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" представляє передові розробки оборонно-промислового комплексу України на 26-й міжнародній виставці Eurosatory-2018, яка стартувала 11 червня у Парижі.

Про це повідомляє прес-служба “Укроборонпрому”.

“Підприємства концерну демонструють протитанкові ракетні комплекси, бронетехніку, високоточне артилерійське озброєння, безпілотні літальні апарати та інше озброєння. Так, на виставці показані легкий переносний ракетний комплекс "Корсар" від ДП "ДККБ "Луч", високоточний керований артилерійський снаряд "Квітник-К" від ДП НВК "Прогрес", БПЛА "Спектейтор", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що представники підприємств "Укроборонпрому" зацікавлені у розгортанні військово-технічного співробітництва з провідними іноземними виробниками комплектуючих до військової техніки та озброєння. В першу чергу йдеться про налагодження постачання сучасних розробок для систем прицілювання, наведення, розвідки та спостереження.

Читайте також: Росіянин намагався поцупити з Eurosatory-2016 дві снайперські гвинтівки

Eurosatory – найбільша міжнародна виставка, присвячена питанням безпеки і оборони та пов’язаних з цією сферою передових технологій. Виставка проводиться раз на 2 роки під патронатом Міністерства оборони Франції з 1967 року.

Цьогоріч у Парижі свою продукцію представляють компанії із 57 країн. Експонати розташовуються на площі понад 167 тис. квадратних метрів. Передбачено участь понад 200 офіційних делегацій та очікується 57 тис. відвідувачів. Виставка триватиме до 15 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-