CeBIT-2017 офіційно відкрилась у Ганновері

CeBIT-2017 офіційно відкрилась у Ганновері

Укрінформ
Найбільша міжнародна виставка інформаційних технологій CeBIT офіційно відкрилася в неділю, 19 березня, в Ганновері.

Про це повідомляє DW.

Форум націлений, насамперед, на фахівців IT-галузі і є платформою для обміну досвідом для компаній, що працюють у сфері комп'ютерних технологій. Фокусом виставки 2017 року стало всеосяжне переведення даних у цифрову форму. Серед інших важливих тем CeBIT - роботизація, штучний інтелект, розвиток безпілотних апаратів, автономні системи водіння.

У вітальній промові федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель зазначила, що оцифрування даних впливає на сучасну економіку так сильно, як ніщо інше.Вона зазначила, що цей процес в Європі йде надто повільно.

Країною-партнером виставки 2017 року організатори CeBIT вибрали Японію. На відкритті заходу був присутній прем'єр-міністр країни Сіндзо Абе. У своїй промові він висловився за якнайшвидше укладення угоди про зону вільної торгівлі між Японією і Євросоюзом. "Кооперація і співпраця створюють нові цінності і це означає настання нової ери", - заявив Абе.

Для відвідувачів виставка відкриється у понеділок. У п'ятиденному форумі беруть участь понад 3 тисячі компаній з 70 країн. Очікується, що CeBIT відвідають 200 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-