Херсонщина отримає 14 FM-частот, які ліквідують

Херсонщина отримає 14 FM-частот, які ліквідують "білі плями" в українському радіо

Укрінформ
Прикордонна з анексованим Росією Кримом Херсонщина отримає 14 FM-частот, які ліквідують існуючі зараз "білі плями" в українському радіомовленні на території області.

Про це заявив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський на брифінгу з нагоди початку будівництва в Генічеському районі Херсонщини телекомунікаційної вежі неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є ще одна гарна новина: сьогодні я уточнив, що ми отримаємо від Українського державного центру радіочастот 14 FM-радіочастот в Херсонській області. Річ у тому, що ми прорахували "білі плями" в Херсонській області, де люди не приймають українське радіо. І я сподіваюсь, найближчим часом, уже у грудні, ми отримаємо ці частоти в Херсоні, в Скадовську, в Лазурному, в Каланчаку, Генічеську, Новотроїцькому, в Чаплинці, Верхньому Рогачику, Великій Олександрівці, Високопіллі, Нижніх Сірогозах. І окрема частина вже прорахована і погоджена з Генеральним штабом - це Партизани (смт Партизани Генічеського району. - Ред.)", - розповів Костинський.

За його словами, цей проект має на меті розвиток локального місцевого мовлення, коли кожна територіальна громада отримає своє місцеве мовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-