Туреччина погодила частоти українського мовлення на Крим

Туреччина погодила частоти українського мовлення на Крим

Укрінформ
Туреччина погодила частоти українського мовлення, що буде здійснюватись з Генічеського району Херсонщини на південні райони області та анексований Росією Крим з нової телекомунікаційної вежі неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом, і виступила в цьому питанні союзником України.

Про це заявив на брифінгу на урочистій церемонії початку будівництва даної вежі, що відбувся у п'ятницю у другій половині дня на будмайданчику вежі, член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу сказати, що серед тих країн, які скоординували ці частоти, є якраз і Туреччина, яка також погодила ці частоти. Тобто, вони виступили в цьому питанні для нас союзниками", - сказав Костинський.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом у п'ятницю почали будівництво телекомунікаційної вежі, яка транслюватиме українське радіо і телебачення на південні райони Херсонщини та анексований Росією Крим. Висота вежі становитиме 150 метрів, вартість безпосередньо вежі - 1 мільйон гривень, а вартість її будівництва  - 500 тисяч гривень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-