Фейгіна пускатимуть до Сущенка як представника в ЄСПЛ

Фейгіна пускатимуть до Сущенка як представника в ЄСПЛ

Політв’язні
Укрінформ
Громадський захисник незаконно засудженого в РФ журналіста Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін повідомив, що йому все-таки дозволять відвідувати підзахисного як його представника в Європейському суді з прав людини.

Про це Фейгін написав у Twitter.

"Увага! Щойно співробітник СІЗО "Лефортово" повідомив, що Фейгіна пустять до Сущенка як представника до ЄСПЧ. Я знову переміг", - пише Фейгін.

Як повідомлялося, 2 і 3 жовтня Фейгін не зміг потрапити до Сущенка. Так, за словами громадського захисника, 3 жовтня його не пустили до журналіста під приводом того, що вирок набув чинності, і Фейгін тепер не може відвідувати українця.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому висунули обвинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ це спростували.

Читайте також: Сущенка можуть відправити по етапу вже в понеділок

Мосміськсуд 4 червня засудив Сущенка до 12 років ув'язнення у колонії суворого режиму. 12 вересня Верховний суд Росії визнав "законним" вердикт Московського міського суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-