Україна може впровадити найкращі польські практики управління спортом

Україна може впровадити найкращі польські практики управління спортом

Укрінформ
Найкращі польські практики управління спортивною сферою можуть бути впроваджені в Україні.

Про це заявив заступник міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Андрій Чесноков під час українсько-польських консультацій, організованих за домовленістю очільників спортивних відомств України та Польщі Матвія Бідного та Славоміра Нітраса, передає Укрінформ.

З метою ефективного реформування управління сферою фізичної культури та спорту в Україні, Мінмолодьспорту співпрацює з експертами із громадського сектору та наукових кіл. Цей процес відбувається задля наближення українського законодавства до законодавства ЄС на шляху до відкриття переговорів щодо членства України в Європейському Союзі.

Українські експерти вивчать підходи польської сторони у розвитку спорту для всіх, спорту вищих досягнень, резервного спорту, корпоративного управління, підтримки клубної системи на національному та регіональному рівнях тощо.

Читайте також: Український молодіжний фонд презентував стратегію діяльності до 2027 року

Після зустрічей у Варшаві українські експерти найближчим часом також відвідають спортивні відомства Німеччини, Норвегії, Франції, Естонії та Великої Британії.

Фото: mms.gov.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-