Збірна ЗСУ здобула чотири золота, два срібла і бронзу на Балтійському чемпіонаті зі стрільби

Збірна ЗСУ здобула чотири золота, два срібла і бронзу на Балтійському чемпіонаті зі стрільби

Укрінформ
Збірна Збройних Сил України здобула чотири золоті, дві срібні та одну бронзову медаль на Першому Балтійському чемпіонаті зі стрільби з пневматичного пістолета серед військових.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Фейсбуці.

"Чотири золота, два срібла та бронзу здобула збірна Збройних Сил України на Першому Балтійському чемпіонаті зі стрільби з пневматичного пістолета серед військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Українська збірна Warrior Games прибула до Британії для тренувань

Також зазначають, що золоті нагороди - у Павла Коростильова та Дарії Семенко в особистих змаганнях, жіночої збірної у складі Тетяни Селедцової, Дарії Семенко, Поліни Колеснікової та чоловічої збірної - Юрій Попружний, Павло Крепостняк та Гліб Кігітов. Срібло - в активі Тетяни Селедцової (особисті змаганнях) і Юлії та Павла Коростильових (мікст). Ще одну медаль до скарбнички збірної принесла Поліна Колеснікова - бронзу в особистих змаганнях.

Як повідомляли у ЗМІ 13 липня, в Адажі (Латвія) розпочався Перший Балтійський чемпіонат зі стрільби з пневматичного пістолета серед військовослужбовців. Участь у змаганнях взяли представники України, Латвії, Литви та Естонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-