Українська збірна Warrior Games прибула до Британії для тренувань

Українська збірна Warrior Games прибула до Британії для тренувань

Фото
Укрінформ
Збірна команда України прибула на навчально-тренувальні збори до Великої Британії, де готуватиметься до участі в міжнародних спортивних змаганнях Warrior Games (Ігри Воїнів).

Як передає Укрінформ. про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів.

"Цьогоріч змагання відбудуться в Орландо (штат Флорида, США) з 16 до 29 серпня. Вперше участь у них візьмуть українські ветерани та військовослужбовці, які отримали поранення, контузії, травми та захворювання під час захисту Батьківщини. Через військові дії та безпекові обмеження учасники нашої збірної не мали змоги провести повноцінні спортивні тренування в Україні. Однак завдяки міжнародним партнерам вони підготуються до змагань у Великій Британії", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, вже з 15 липня розпочнуться інтенсивні тренування за індивідуальними та командними видами спорту.

Зазначається, що поїздка збірної на Warrior Games не фінансується з бюджету України – усі витрати взяли на себе іноземні партнери.

Зокрема, участь української збірної у змаганнях стала можлива завдяки міжнародному співробітництву урядів України та Великої Британії, міжурядовій взаємодії Мінветеранів з Міноборони, МВС, МЗС та МОЗ, а також міжнародним партнерам Blind Veterans UK, Mighty Oaks Foundation та Save Our Allies.

Переїзд української делегації територією України та Польщі забезпечили американські благодійні організації Mighty Oaks Foundation та Save Our Allies, авіапереліт з Польщі до Великої Британії – Королівські Військово-Повітряні сили Великої Британії.

Warrior Games - це адаптивні змагання військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-