Бубка привітав з Міжнародним олімпійським днем

Бубка привітав з Міжнародним олімпійським днем

Укрінформ
Президент НОК України Сергій Бубка привітав із Міжнародним олімпійським днем, який знаменую собою річницю заснування МОК.

У своєму зверненні очільник українського олімпійського спорту зазначив, що в нинішні важкі часи спортивна спільнота солідарна з нашою країною, передає Укрінформ.

Дорогі друзі! Щороку 23 червня, з нагоди річниці заснування Міжнародного олімпійського комітету у всіх куточках нашої планети вшановують об’єднуючу силу спорту.

Україна завжди цінувала та любила спорт, була віддана ідеалам, що лежать в основі олімпійського руху - рівності та повазі.

Нині, у час коли війна прийшла на українську землю, коли ми відчуваємо цінність миру як ніколи гостро, цей день набуває особливого значення. Олімпійські принципи єдності, дружби та підтримки показали свою силу в дії. Ми дуже вдячні олімпійському руху та світовій спортивній спільноті за безпрецедентну солідарність з Україною.

Українська спортивна спільнота своїм прикладом і перемогами надихає долати труднощі, втрати та продовжувати рухатись вперед.

Тож нехай здобутки наших спортсменів та їхня підтримка додадуть усім і кожному оптимізму та віри у власні сили й стійкість. Адже в спорті ми дуже часто змушені долати самих себе, спорт виховує силу волі та характер.

Нехай якнайшвидше у мирному небі над усією Україною гордо майорить синьо-жовтий прапор на честь наших спільних перемог!

Ми - разом! З вірою у перемогу України та українського спорту!», - йдеться у зверненні президента НОК України. 

Читайте також: Бубка зустрівся з гендиректоркою Єврокомісії з освіти, молоді, спорту та культури Хрістофіду

Довідково. Щорічно 23 червня у світі відзначають Міжнародний олімпійський день у  па'мять про відрождення олімпійського руху (1894 рік) у його сучасному вигляді. 

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-